Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvidevareservice af alle hvidevareproducenter

Står din vaskemaskine, tørretumbler, ovn eller opvaskemaskine af, eller trænger den til at blive udskiftet, så kontakt Blue-Tech A/S til service af hvidevarer. Som rådgivende elektriker og el-installatør med mange års erfaring kan vi klare alle former for hvidevareservice og tekniske løsninger, vores service dækker alle mærker på markedet. Har du brug for hjælp til dine hvidevarer? Vi har afdelinger i både Bramming, Varde, Esbjerg, Toftlund og Århus.

Få repareret eller udskiftet dine hvidevarer

Viser det sig, at det ikke kan betale sig at reparere hvidevaren, så dækker vores hvidevareservice også levering af en ny. Tilmed tager vi naturligvis også den gamle eller defekte hvidevare med retur. Vi ved, at hurtig hjælp er vigtig, hvorfor vi er meget fleksible med at rykke ud til hvidevareservice - både til private og offentlige virksomheder og institutioner.

Vores teknikere og elektrikere leverer alle, professionel service. Vi kan tilbyde et kvalitetssikret arbejde, som selvfølgelig udføres efter gældende love og regler, ligesom vi ser det, som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. ​​

Kontakt os hvis Du har brug for hvidevareservice

Blue-Tech’s døgnvagt kan kontaktes på telefon +45 70 900 200, og er en sikker service, som sikrer dig og dine samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår arbejdet udføres.

Giv os et kald eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, når I skal have udført hvidevareservice, og lad os være din foretrukne samarbejdspartner til hvidevareservice i Syddanmark - Du vil ikke blive skuffet.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook:​

Blue-Tech A/S
Industrivej 55
6740 Bramming
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Fynsgade 2

6520 Toftlund
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Håndværkervej 7

6800 Varde

CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Vejlbjergvej 18, 

8240 Risskov

Tlf.: +45 70 90 02 00
CVR: 35894551
post@blue-tech.dk