Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontaktinfo

Du er altid meget velkommen 

til at ringe eller skrive en mail til os.


Blue-Tech A/S

Tlf.: +45 70 900 200

E-mail: post@blue-tech.dk
CVR: 35894551 

​Hvidevareservice af alle hvidevareproducenter

Står din vaskemaskine, tørretumbler, kogeplade, ovn eller opvaskemaskine af, eller trænger den til at blive udskiftet, så kontakt Blue-Tech A/S til service af hvidevarer. Som rådgivende elektriker og el-installatør med mange års erfaring kan vi klare alle former for hvidevareservice og tekniske løsninger, og vores service dækker alle mærker på markedet. Har du brug for hjælp til dine hvidevarer? Vi har afdelinger i både Bramming, Varde, Esbjerg og Toftlund.

Få repareret eller udskiftet dine hvidevarer

Viser det sig, at det ikke kan betale sig at reparere hvidevaren, så dækker vores hvidevareservice også levering af en ny. Tilmed tager vi naturligvis også den gamle eller defekte hvidevare med retur. Vi ved at hurtig hjælp er vigtig, hvorfor vi er meget fleksible med at rykke ud til hvidevareservice - både til private og offentlige virksomheder og institutioner. Dog kun inden for normal arbejdstid.

Kontakt os hvis du har brug for hvidevareservice

Blue-Tech’s Døgnvagt +45 70 900 200 er en sikker service, som sikrer jer og jeres samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår.

Giv os et kald når i skal have udført hvidevareservice, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner vedrørende hvidevareservice i Syddanmark - I vil ikke blive skuffet.

Blue-Tech A/S

Kontaktinformation

Blue-Tech A/S

Hovedkontor:

Industrivej 55
6740 Bramming


E-mail: post@blue-tech.dk 

CVR: 35894551

Døgnvagt & lokationer

Døgnvagt: +45 70 900 200

Vi befinder os i:
- Esbjerg

- Bramming

- Varde

- Toftlund

Vi er medlem af

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook