Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvidevareservice af alle hvidevareproducenter

Står din vaskemaskine, tørretumbler, ovn eller opvaskemaskine af, eller trænger den til at blive udskiftet, så kontakt Blue-Tech A/S til service af hvidevarer. Som rådgivende elektriker og el-installatør med mange års erfaring kan vi klare alle former for hvidevareservice og tekniske løsninger, vores service dækker alle mærker på markedet. Har du brug for hjælp til dine hvidevarer? Vi har afdelinger i både Bramming, Varde, Esbjerg, Toftlund og Århus.

Få repareret eller udskiftet dine hvidevarer

Viser det sig, at det ikke kan betale sig at reparere hvidevaren, så dækker vores hvidevareservice også levering af en ny. Tilmed tager vi naturligvis også den gamle eller defekte hvidevare med retur. Vi ved, at hurtig hjælp er vigtig, hvorfor vi er meget fleksible med at rykke ud til hvidevareservice - både til private og offentlige virksomheder og institutioner.

Vores teknikere og elektrikere leverer alle, professionel service. Vi kan tilbyde et kvalitetssikret arbejde, som selvfølgelig udføres efter gældende love og regler, ligesom vi ser det, som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. ​​

Kontakt os, hvis I har brug for hvidevareservice

Blue-Tech’s døgnvagt kan kontaktes på telefon 70 900 200, og er en sikker service, som sikrer vores samarbejdspartnere det bedste, uanset hvor og hvornår arbejdet udføres.

Giv os et kald eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, når I skal have udført hvidevareservice, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner til hvidevareservice i Syddanmark - I vil ikke blive skuffet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook