Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontaktinfo

Du er altid meget velkommen 

til at ringe eller skrive en mail til os.


Blue-Tech A/S

Tlf.: +45 70 900 200

E-mail: post@blue-tech.dk
CVR: 35894551 

Industri installationer der virker

​Vi er specialister i fejlretning og driftsoptimeringer.

​Blue-Tech A/S har i mange år beskæftiget sig med alle former for industriopgaver - herunder fejlfinding på industri installationer - og har løst både mindre og større opgaver for alle typer industri- og procesvirksomheder. Vi har afdelinger i Bramming, Varde, Esbjerg og Toftlund, og kører ud i de nærliggende områder for at reparere og fejlfinde på industri installationer.

Fejlfinding på industri installationer​

Vores store ekspertise og mange kompetencer gør, at vi betragtes som en meget seriøs og kompetent samarbejdspartner. Hos Blue-Tech A/S har vi specialiseret os i fejlfinding på maskin- og procesanlæg i enhver produktion, og kan derfor helt sikkert også afhjælpe det problem, der har ramt Jeres produktionsapparat.

Vi har desuden stor erfaring med PLC-programmering, styring, regulering og optimering af maskin- og procesanlæg. Med fokus på de specifikke behov til funktionalitet fra Jeres side, sørger vi for den optimale løsning. Fleksibilitet og professionalisme er nøgleord for vores virksomhed, og derfor kan vi hurtigt rykke ud, når I har behov for hjælp til fejlretning på industri installationer og automation.

Kontakt os for industri fejlfinding​

Blue-Tech’s Døgnvagt +45 70 900 200 er en sikker service, som sikrer jer det bedste, uanset hvor og hvornår i ringer for akut hjælp.

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til industri fejlfinding på industriinstallationer i midtjylland - I vil ikke blive skuffet.

Blue-Tech A/S

Kontaktinformation

Blue-Tech A/S

Hovedkontor:

Industrivej 55
6740 Bramming


E-mail: post@blue-tech.dk 

CVR: 35894551

Døgnvagt & lokationer

Døgnvagt: +45 70 900 200

Vi befinder os i:
- Esbjerg

- Bramming

- Varde

- Toftlund

Vi er medlem af

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook