Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Service på aircondition og klimaanlæg

For at sikre optimal funktionsevne og derved størst mulig besparelse på energiregningen, er det vigtigt at få foretaget jævnlig service på aircondition -og klimaanlæg, gerne én gang årligt. 

Hos Blue-Tech A/S har vi stor ekspertise i montering og servicering af alle typer aircondition, ventilations -og klimaanlæg, og vi sørger for, at jeres anlæg og udstyr altid yder bedst muligt.

Når du vælger os, kan du være sikker på, at du får professionel service og kvalitetssikret arbejde. Vores arbejde udføres efter gældende love og regler og vi overholder altid aftalte betingelser og leveringstider. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Blue-Tech A/S har afdelinger i Esbjerg, Bramming, Varde, Haderslev og Århus.

Vores service består af:

  • ​Afvaskning af plastknappen, filtre og fordamperens lameller, så lugtgener undgås
  • ​Kontrolmåling af temperaturen
  • ​Kontrolmåling af klimaanlæg ude del for kølemiddel for at sikre optimal drift​

​Er der brug for nye reservedele, kølemiddel, rengøring af fan-ventilatoren eller andre former for service, udføres dette også.

Få mere information om klimaanlæg og aircondition

Har du spørgsmål til aircondition og klimaanlæg eller skal vi stå for service, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 70 900 200 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook