Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Teknisk energirådgivning

Hos Blue-Tech A/S har vi i mange år beskæftiget os med energioptimeringer, og derigennem løst mange opgaver inden for belysning, solceller og varmepumper for både private, erhverv og offentlige virksomheder. Opgaverne omhandler også tekniske optimeringer inden for el, ventilation, køl, frost og klimaanlæg.

Blue-Tech A/S​ har afdelinger i Esbjerg, Varde, Haderslev, Bramming og Århus.

Kompetent energi- og indeklimaoptimering

Med hastigt stigende udgifter til energi, samt krav om nedbringelse af CO2-forbruget, er det naturligt for os at tilbyde vores kunder en kompetent energirådgivning, der sikrer den bedst tænkelige drift og økonomi. Med fokus på de specifikke behov, sørger vi for den optimale løsning. ​


Vi er også meget opmærksomme på vigtigheden i at have et godt indeklima, og vi inddrager altid vores kunder i processen. Derigennem mener vi at finde de bedst egnede løsninger for jer, så I både får bedre økonomi og et bedre arbejdsliv.​

​Få energirådgivning af kompetent rådgiver

​Skal vi hjælpe jer med energirådgivning og energioptimering eller har I andre spørgsmål, så er I meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 70 900 200 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner - I vil ikke blive skuffet

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook