Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Montering, service og reparation af varmepumpe

Effektiv og klimavenlig varmekilde​

Vi er specialister i montering af varmepumper for private og erhverv. Derudover tilbyder vi reparation af og service på varmepumper.

Blue-Tech A/S har afdelinger i Esbjerg, Bramming, Varde, Vejen, Haderslev og Århus.

Hvad koster montering af  varmepumpe?

En varmepumpe er en god investering. Prisen for en varmepumpe samt montering, afhænger af flere forskellige faktorer og prisen kan variere meget, afhængig af hvilken type varmepumpe, du vælger. Dog kan du være sikker på, at vi altid tilbyder den bedste løsning til prisen.

Kontakt os i dag og hør mere
Har du spørgsmål eller skal vi stå for montering af varmepumpe hos dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan ringe til os på telefon 70 900 200 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook