Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få grønnere varme med montering af varmepumpe

​En effektiv og klimavenlig varmekilde

Vil du have installeret en varmeløsning, der er et mere bæredygtigt alternativ til de traditionelle varmekilder? I​ Blue-Tech A/S er vi eksperter inden for varmepumper, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den varmepumpe, der passer bedst til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhedsbygning.

Vi kan stå for montering af varmepumper for både private husejere, offentlige institutioner og erhvervskunder i og omkring Bramming, Århus, Esbjerg, Varde og Haderslev, hvor vi har flere afdelinger placeret. Leder du efter en kompetent samarbejdspartner til installation af varmepumpe heromkring, er du således kommet til de helt rigtige.

Montering af varmepumpe inklusive service og reparation

Køber du en varmepumpe hos os, og får os til at montere den for dig, så hjælper vi dig også gerne med varmepumpeservice og reparation, hvis det bliver nødvendigt.​

For at få optimalt udbytte fra din varmepumpe er det nemlig vigtigt, at den løbende vedligeholdes, så der ikke sker energi tabt. Derfor hjælper vi dig gerne med regelmæssig service på din varmepumpe.

En varmepumpe er en god investering. Prisen for montering af varmepumpe afhænger af flere forskellige faktorer, og prisen kan variere meget, afhængig af hvilken type varmepumpe du vælger. Dog kan du være sikker på, at vi altid tilbyder den bedste løsning til prisen.

Kontakt os i dag og hør mere​

Har du spørgsmål eller skal vi stå for montering af varmepumpe hos dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan ringe til os på telefon 70 900 200 eller skrive til vores mail post@blue-tech.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook