Skån miljøet med et solcelleanlæg
Vi hjælper dig med at træffe et bæredygtigt valg
Få monteret solcelleanlæg på din bolig eller virksomhed, og spar penge på varmeregningen. Samtidig bliver du helt eller delvist selvforsynende med energi. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning og placering af dit nye solcelleanlæg.
Blue-Tech tilbyder montering af solceller til kunder i og omkring Esbjerg, Bramming, Varde og Haderslev, hvor vores afdelinger er placeret. Skal du have opsat solcelleanlæg, tager vi os gerne af det for dig, og vi leverer naturligvis altid et højt serviceniveau og de bedste kvalitetsløsninger.
Vi monterer solcelleanlæg overalt
Uanset om du vil have monteret et solcelleanlæg på dit sommerhus, dit hjem, din virksomhed eller et andet byggeri, så kan vi hjælpe dig i mål med en god løsning. Vi sørger også for løbende at servicere og reparere dit anlæg, hvis der opstår problemer, så det altid kører, som det skal.
Et solcelleanlæg er en af de mest bæredygtige måder, du kan producere strøm på. Strømmen udvindes nemlig af solens naturlige energi og omdannes til strøm, du kan bruge i din husholdning.
Ofte stillede spørgsmål omkring solceller
Vi rådgiver naturligvis om alt inden for solceller, og herunder kan du læse vores var på spørgsmål, vi hyppigt får fra kunder.
Hvor kan solcellepanelerne monteres?
Solcellepanelerne kan monteres på både flade og skrå placeringer. Den mest optimale placering er mod syd, syd/øst eller syd/vest - hvor panelerne producerer bedst muligt. Montering på et fladt tag, f.eks. et garagetag er også en rigtig god placering, og samtidig vil solpaneler, der sidder på garagetag, ofte være stort set usynlige.
Hvor meget plads kræver solceller?
Et privat solcelleanlæg til et almindeligt parcelhus kræver en flade på ca. 30 m2. Det svarer til et anlæg med 16 paneler. Alle anlæg kan dog nemt tilpasses efter ønske og placering.
Se eksempel på solcelleanlæg med 16 paneler
Giver solceller genskin?
Nej, vi oplever ikke at folk er generede af genskin fra solcellepaneler, ligesom man kender det fra meget blanke tagsten.
Hvordan får jeg strøm, når jeg har solceller, og solen ikke skinner?
Selvom du har monteret et solcelleanlæg, er dit hus også tilknyttet en anden/offentlig energikilde f.eks. fjernvarme, gas eller lignende. Når solen ikke skinner, kan du enten bruge det strøm, du har på et tilknyttet batteri, eller dit forbrug vil helt automatisk slå over på forbrug fra din anden energiforsyning.
Batteripakke til solceller
De fleste husstande vælger i dag at få installeret en batteripakke til lagring af den strøm, deres solcelleanlæg producerer. Med en passende batteripakke kan du være 70-75% selvforsynende med strøm.
Har du ikke tilknyttet en batteripakke til dit solcelleanlæg vil du være ca. 30-35% selvforsynende. Det skyldes naturligvis, at du i så fald kun kan udnytte den strøm, du kan bruge samtidig med at dit anlæg producerer, og således ikke kan gemme strømmen til om aftenen eller andre tidspunkter, hvor dit anlæg ikke producerer.
Kontakt os og støt den grønne omstilling
Skal vi hjælpe dig med at støtte den grønne omstilling ved at installere et solcelleanlæg hos dig? Så kontakt os i dag og få en god snak om, hvad du kan få ud af solceller. Vores pris afhænger blandt andet af, hvor mange solceller du ønsker, og vi udformer dig gerne et skræddersyet tilbud og en skitse af, hvordan solcellerne kan placeres.