Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vejen til et bedre indeklima

Et ventilationsanlæg er essentielt, hvis du vil bibeholde et godt indeklima, hvor lokalet har den korrekte temperatur og fugtighed.


Hos Blue-Tech har vi stor ekspertise i montering og servicering af alle typer ventilations – og klimaanlæg. Vi servicerer en bred vifte af kunder, ud fra vore afdelinger i Esbjerg, Bramming, Varde, Toftlund og Århus.
Hvad enten der er tale om et badeværelse i den private bolig, kontoret, skolen eller i en produktion, kan vi altid være behjælpelige, med at finde den løsning, der passer præcist til dit formål. 

Godt indeklima fås med anlæg af høj kvalitet

Når det kommer til helbred og miljø, skal der ikke gås på kompromis. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring, er Du sikret et produkt bestående af den bedste kvalitet, med tilhørende døgnservice, når I køber et ventilations - og klimaanlæg med montering hos os.

Døgnvagt på klima- og ventilationsanlæg

Kontakt os på vores døgnvagt på telefon 70 900 200 for at høre nærmere. Med et ventilationsanlæg eller et klimaanlæg opnår Du det bedste indeklima til gavn for både helbred og varmeregning.

Serviceaftale på ventilation og indeklima løsninger

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler som passer præcis til jeres virksomhed. Læs m​ere her om service på klimaanlæg og service på ventilationsanlæg.

Serviceaftale på ventilation og indeklima løsninger

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler som passer præcis til jeres virksomhed.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook:​

Blue-Tech A/S
Industrivej 55
6740 Bramming
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Fynsgade 2

6520 Toftlund
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Håndværkervej 7

6800 Varde

CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Vejlbjergvej 18, 

8240 Risskov

Tlf.: +45 70 90 02 00
CVR: 35894551
post@blue-tech.dk