Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kontaktinfo

Du er altid meget velkommen 

til at ringe eller skrive en mail til os.


Blue-Tech A/S

Tlf.: +45 70 900 200

E-mail: post@blue-tech.dk
CVR: 35894551 

Ventilation og klimaanlæg går hånd i hånd med effektivitet

Vi finder den løsning, der passer præcis til dit formål.


Hvad enten vi befinder os i et klasselokale, på et kontor, på en fabrik, på et laboratorie, på et sygehus, på et hotel, i en butik eller hjemme i privaten, så er det vigtigt at vi sikrer et velbalanceret indeklima, for at vi alle kan føle os godt tilpas. Vi monterer og servicerer ventilations- og klimaanlæg i omegnen af Esbjerg, Bramming, Toftlund og Varde. Ved du hvad god ventilation kan gøre for dig? God ventilation er essentielt, hvis vi vil bibeholde et sundt indeklima, hvor lokalet har den korrekte temperatur og fugtighed.

Klimaanlæg fra Blue-Tech optimerer jeres ressourcer

I erhvervslivet stilles der stadig højere krav til effektivitet og udnyttelse af ressourcerne på bedst mulig vis. Ved at sætte fokus på ventilation og klimaanlæg, kan især de menneskelige ressourcer effektiviseres. Korrekte temperaturer, god ventilation og optimale lysforhold gør, at alle i lokalet kan føle sig tilpas. Foruden arbejdsglæde, vil et godt indeklima med klimaanlæg, også medføre en højere arbejdseffektivitet og langt færre sygedage. Arbejdsglæde skaber positive resultater på jeres bundlinje – fordi medarbejdernes fulde potentialer og ressourcer udnyttes optimalt.

Levering og montering af ventilation

Hos Blue-Tech planlægger, leverer og monterer vi ventilation -og klimaanlæg med alle tilhørende elektroniske installationer og styresystemer. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os og fortælle om dine planer – så ordner vi resten. Vi leverer og monterer i nærheden af Esbjerg, Bramming, Toftlund og Varde.

Professionel kvalitet af klimaanlæg

Når det kommer til helbred og miljø, skal der ikke gås på kompromis. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring, er I sikret et produkt bestående af den bedste kvalitet, med tilhørende døgnvagtservice, når i køber klimaanlæg med montering, hos os.

Vi ordner jeres ventilation, hvad end det drejer sig om avancerede renrum eller blot komfortventilation. Ydermere har vi stor viden inden for procesudsugning samt fjernelse af forurening og overskudsvarme. Vi løser ventilationsopgaver i forbindelse med olietåger, varmegenvinding, spånsugning, slibestøv, tryk- og sprøjtestøbemaskiner, samt ventilation i avancerede procesanlæg.

Døgnvagt på klima- og ventilationsanlæg

Blue-Tech’s Døgnvagt +45 70 900 200 er en sikker service, som sikrer jer det bedste, uanset hvor og hvornår.

Giv os et kald på telefon 70 900 200, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til ventilation og klimaanlæg - I vil ikke blive skuffet.

Blue-Tech A/S

Kontaktinformation

Blue-Tech A/S

Hovedkontor:

Industrivej 55
6740 Bramming


E-mail: post@blue-tech.dk 

CVR: 35894551

Døgnvagt & lokationer

Døgnvagt: +45 70 900 200

Vi befinder os i:
- Esbjerg

- Bramming

- Varde

- Toftlund

Vi er medlem af

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook