Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vejen til et bedre indeklima​

Et ventilationsanlæg er essentielt, hvis I vil bibeholde et godt indeklima, hvor lokalet har den korrekte temperatur og fugtighed.


Hos Blue-Tech A/S har vi stor ekspertise i montering og servicering af alle typer ventilations – og klimaanlæg. Vi servicerer en bred vifte af kunder, ud fra vore afdelinger i Esbjerg, Bramming, Varde, Toftlund og Århus.


Hvad enten der er tale om et badeværelse i den private bolig, kontoret, skolen eller i en produktion, kan vi altid være behjælpelige, med at finde den løsning, der passer præcist til dit formål.

Godt indeklima fås med anlæg af høj kvalitet

Når det kommer til helbred og miljø, skal der ikke gås på kompromis. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring, er I sikret et produkt bestående af den bedste kvalitet, med tilhørende døgnservice, når I køber et ventilations - og klimaanlæg med montering hos os.​

Døgnvagt på klima- og ventilationsanlæg

Kontakt os på vores døgnvagt på telefon 70 900 200 for at høre nærmere. Med et ventilationsanlæg eller et klimaanlæg opnår I det bedste indeklima til gavn for både helbred og varmeregning.

Serviceaftale på ventilation og indeklima løsninger

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler som passer præcis til jeres virksomhed. 

Læs m​ere om service på klimaanlæg og service på ventilationsanlæg.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

​Hos Blue-Tech lever vi op til og bakker op om en række af FN’s 17 verdensmål. Læs her hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.​

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook