Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Termografering og varmemåling

Forebyggende termografiske undersøgelser af vigtige installationer

​Blue-Tech A/S udfører termografi af el-tavler og el-installationer. Det er en nem og hurtig måde, at sikre sig mod utilsigtede produktionsstop eller brand i el-tavler. 

Vi leverer hurtig og professionel termografering af alle slags el-tavler og sørger for, at jeres produktionsapparat kan køre optimalt.

Med en termografirapport i hånden er det nemt og hurtigt at planlægge den forebyggende vedligeholdelse, hvor tavler kan lukkes ned, når produktionen tillader det.​

Termografering på serviceaftale

El-tavlen skal have et årligt servicetjek med termografering, og hos Blue-Tech A/S tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler på termografering til virksomheder. 

Vi laver en aftale, som passer til præcis til jeres virksomhed, og så sørger vi for, at I ikke skal frygte for et pludseligt produktionsstop eller brand.

Blue-Tech’s døgnvagt er en sikker service, som sikrer jer det bedste, uanset hvor og hvornår. Kontakt døgnvagten på telefon 70 900 200.

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner - I vil ikke blive skuffet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook