Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Industri fejlretning - installationer der virker​

Vi er specialister i fejlretning og driftsoptimeringer.​

​Blue-Tech A/S har i mange år beskæftiget sig med alle former for industriopgaver, og har løst både mindre og større opgaver for alle typer industri- og procesvirksomheder.

Vores brede ekspertise og spidskompetencer gør, at vi betragtes som en meget seriøs og kompetent samarbejdspartner. 

Hos Blue-Tech A/S har vi specialiseret os i fejlfinding på maskin- og procesanlæg i enhver produktion, og kan derfor helt sikkert også afhjælpe det problem, der har ramt jeres produktionsapparat. Vi har desuden stor erfaring med PLC-programmering, styring, regulering og optimering af maskin- og procesanlæg.​​

Med fokus på de specifikke behov til funktionalitet fra jeres side, sørger vi for den optimale løsning. 

Fleksibilitet og professionalisme er nøgleord for vores virksomhed, og derfor kan vi hurtigt rykke ud, når I har behov for hjælp til fejlretning.

Blue-Techs døgnvagt 70 900 200 er en sikker service, som sikrer jer den bedste service og installationsløsning, uanset hvor og hvornår.

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner. - I vil ikke blive skuffet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook