Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Automation som kører problemfrit

Vi sikrer din produktion med gode installationer

Produktionslinjer bliver mere og mere afhængige af forskellige teknologier, som implementerer elementer af automation i produktionsprocessen. Det har gjort elinstallationerne til de automatiserede processer endnu vigtigere, da løse forbindelser og fejl kan stoppe produktionen fuldstændigt.

Der er derfor god grund til at få et erfarent og kompetent el-firma til at stå for installationerne af dine automations-elementer i produktionen – og her kan Blue-Tech A/S hjælpe dig. Med afdelinger i blandt andet Esbjerg, Varde, Haderslev, Bramming og Århus, dækker vi industriområder i flere omkringliggende byer, herunder Kolding.

Få mest muligt ud af din produktion

Ved at omdanne produktionsprocesser til automation, sparer du penge ved at få maskiner og teknologi til at varetage bestemte dele af produktionen, frem for lønnet personale.

Til gengæld kan det mærkes på elregningen, at flere maskiner er i brug, og det er derfor vigtigt, at dine automation-maskiner kører optimalt, og bruger så lidt energi som muligt.

Vi tilbyder derfor også energirådgivning og energioptimering, så du kan være sikker på, at din produktion og teknologi kører optimalt uden energitab og andet spild.

Kontakt os og få styr på din automation

Skal du høre mere om, hvordan vi hjælper dig med din automation, eller vil du have et tilbud på at få monteret installationerne til dine maskiner? Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan sikre din produktion mod fejl og uforudsete stop.

Få en elektriker til at tage kyndigt hånd om dine automation-processer og vær sikker på, at din produktion kører fejlfrit og som smurt.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook