Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Verdensmålene hos Blue-Tech​

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

MÅL 4: KVALITETSUDDANNELSE

Blue-Tech uddanner hvert år lærlinge og tager ansvar for, at de får en god uddannelse. Det øger kompetenceniveauet i samfundet inden for el-teknik og bidrager til at dygtige unge får job og kan gøre karriere i el-branchen.

MÅL 5: LIGESTILLING MELLEM KØNNENE

Blue-Tech tilbyder lærlingeansættelse til kvindelige og mandlige lærlinge på lige fod, ligesom vi også tilbyder virksomhedspraktik til skolebørn, som får mulighed for at opleve hverdagen i en installationsvirksomhed. Derudover tilstræber vi altid at have kvinder i vores bestyrelse.

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne arbejder alle virksomhedens medarbejdere på en dansk overenskomst. Det sikrer den samme minimumsløn til alle, samt ordentlige arbejdsforhold, der lever op til gældende regler og lovgivning - uanset køn.

MÅL 7: BÆREDYGTIG ENERGI

​Blue-Tech rådgiver om, installerer og servicerer el-tekniske komponenter og løsninger, der understøtter den grønne omstilling, reducerer energiforbrug og mindsker CO2-udslip fx. intelligente styresystemer til bygninger og maskiner, ladestandere til elbiler, anlæg indenfor vedvarende energi (sol, vind, samt varmepumper), udskiftning af traditionelle lyskilder med LED, osv.

MÅL 8: ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Hos Blue-Tech mener vi, at mennesker med særlige behov og udfordringer skal have en chance for at blive integreret og komme i job. Derfor ansætter vi bl.a. medarbejdere med en anden etnisk baggrund, seniormedarbejdere eller mennesker som af andre årsager har svært ved at arbejde uden periodevis afbrydelser grundet sygdom. Med en inkluderende tilgang til forskellighed, bidrager vi til den generelle vækst i samfundet, og medvirker til at alle har lige vilkår.

MÅL 13: KLIMAINDSATS

Blue-Tech understøtter den grønne omstilling ved at installere løsninger, der reducerer energiforbrug og mindsker CO2-udslip fx. intelligente styresystemer til bygninger og maskiner, ladestandere til elbiler, anlæg indenfor vedvarende energi (sol, vind, samt varmepumper), udskiftning af traditionelle lyskilder med LED, osv.

Når en opgave afsluttes, rydder vi op, medtager brugte komponenter og sikrer, at det genbruges eller bortskaffes på en miljø-og klimavenlige måde.

Vi planlægger og optimerer desuden virksomhedsrelateret kørsel, så afstand, køretid og CO-2 aftryk reduceres mest muligt.

MÅL 17: PARTNERSKAB FOR HANDLING

​Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er virksomheden repræsenteret i bl.a. Klimapartnerskabet for bygge-og anlægssektoren, samt i Partnerskab for Bæredygtigt Byggeri.

På den måde bidrager vi og resten af installationsbranchen til klimahandlingsplanen, der skal sætte yderligere gang i den grønne omstilling, samt til at der bygges sunde boliger til gavn for både mennesker og klimaet.​

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook