Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Få fuld kontrol over dine lys med LED-belysning

​Og spar samtidig på energien

​Skal du have installeret ny belysning i din have, i dit køkken eller på dit nye badeværelse? Så kan vi ved Blue-Tech A/S hjælpe dig. Vi installerer nemlig både indendørs og udendørs LED-belysning til private husejere og erhvervskunder i og omkring Århus, Haderslev, Bramming, Varde og Esbjerg.

Med LED-lys får du bedre kontrol over lysstyrken, da du selv kan styre og dæmpe belysningen efter behov. Samtidig er LED-lys et energivenligt alternativ til andre lyspærer, og du vælger derfor en miljøvenlig løsning, når du får os til at montere LED-belysning hjemme ved dig.

Montering af LED-belysning i forbindelse med dit byggeprojekt

Står du og er ved at renovere, bygge om, bygge til eller bygge nyt, så skal du til at beslutte dig for, hvordan din nye belysning skal være.

​Som professionel og erfaren el-installatør kan vi sætte din belysning op, præcist som du ønsker det, med skjulte ledninger, taktisk placerede kontakter og æstetiske løsninger, der passer til din personlige stil.

Ønsker du at modernisere dine kontor- og mødelokaler med belysning, der kan justeres i forbindelse med oplæg, møder, aktiviteter og meget andet, så kan vi også levere en komplet løsning med LED-belysning til hele kontoret.​

Kontakt os og få den belysning du ønsker

Vil du have et uforpligtende tilbud på at få installeret LED-belysning i forbindelse med dit byggeprojekt? Eller vil du høre mere om, hvordan vi kan montere LED-lys i dit nuværende hjem eller på dit kontor?​

Kontakt os i dag og få en god snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi er altid klar til at give dig et tilbud, så vi kan komme godt i gang med at tage kyndigt hånd om din opgave.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook