Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Bliv en del af Blue-Tech A/S

Blue-Tech A/S ønsker at styrke sin position. Derfor søger vi eksisterende virksomheder som kan se muligheder i at samarbejde med Blue-Tech A/S, og som kan se sig selv i en konstellation, hvor Blue-Tech A/S fungerer som paraply over de samlede administrative opgaver, men hvor det faglige ligger helt hos den enkelte leder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder enten at købe aktiverne i selskabet, lave et nyt fællesejet selskab, eller at du som virksomhedsejer kan blive en del af ejerskabet i det nuværende Blue-Tech A/S.

I alle tilfælde honoreres lederne efter, hvilken værdi der tilføres organisationen.

Hvad er fordelene?

En af de væsentlige fordele ved at indgå i et samarbejde med Blue-Tech A/S skal findes i de synergier, der naturligt opnås.

En anden, og måske endnu mere vigtig, er at du som leder i Blue-Tech A/S kan​ lave langt mere af det arbejde, som du brænder for. Du overlader nemlig rutineopgaverne til vores fælles administration. Typisk er de opgaver, man brænder for, også dem, man er allerbedst til at udføre.

Vi har været forløbet igennem før, og vi ved, hvad vi taler om, når vi siger at 1+1 = 3.

Har vi vakt din interesse?

Har du interesse i at høre mere om at blive en del af Blue-Tech A/S, så kontakt os for en videre dialog, hvor vi naturligvis vil blive mere konkrete.

Følg med på Facebook:​

Blue-Tech A/S
Industrivej 55
6740 Bramming
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Fynsgade 2

6520 Toftlund
CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Håndværkervej 7

6800 Varde

CVR: 35894551

Blue-Tech A/S

Vejlbjergvej 18, 

8240 Risskov

Tlf.: +45 70 90 02 00
CVR: 35894551
post@blue-tech.dk