Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Bliv en del af Blue-Tech A/S

Blue-Tech A/S ønsker at styrke sin position. Derfor søger vi eksisterende virksomheder som kan se muligheder i at samarbejde med Blue-Tech A/S, og som kan se sig selv i en konstellation, hvor Blue-Tech A/S fungerer som paraply over de samlede administrative opgaver, men hvor det faglige ligger helt hos den enkelte leder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder enten at købe aktiverne i selskabet, lave et nyt fællesejet selskab, eller at du som virksomhedsejer kan blive en del af ejerskabet i det nuværende Blue-Tech A/S.

I alle tilfælde honoreres lederne efter, hvilken værdi der tilføres organisationen.

Hvad er fordelene?

En af de væsentlige fordele ved at indgå i et samarbejde med Blue-Tech A/S skal findes i de synergier, der naturligt opnås.

En anden, og måske endnu mere vigtig, er at du som leder i Blue-Tech A/S kan​ lave langt mere af det arbejde, som du brænder for. Du overlader nemlig rutineopgaverne til vores fælles administration. Typisk er de opgaver, man brænder for, også dem, man er allerbedst til at udføre.

Vi har været forløbet igennem før, og vi ved, hvad vi taler om, når vi siger at 1+1 = 3.

Har vi vakt din interesse?

Har du interesse i at høre mere om at blive en del af Blue-Tech A/S, så kontakt os for en videre dialog, hvor vi naturligvis vil blive mere konkrete.

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook