Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mission, vision og strategi hos Blue-Tech A/S

Mission

Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører. Vi udfører tekniske opgaver inden for elinstallation, industri, ventilation samt energirådgivning. Vores primære fokus er på den erhvervsmæssige sektor.

Vision

Blue-Tech A/S ønsker til en hver tid at være den foretrukne og førende tekniske samarbejdspartner, både hvad angår projektledelse, teknisk kompetence,

effektivitet og kvalitet.

Endvidere ønsker vi at være blandt de førende med tekniske løsninger, der kan være med til at effektivisere og optimere installationer og produktionsanlæg.

Strategi

Blue-Tech A/S ønsker en stabil vækst og udvikling samt et overskud, så firmaet kan foretage de nødvendige investeringer, der kræves for at kunne klare den fortsat stigende konkurrence og tekniske udvikling.

Væksten suppleres af strategiske opkøb for derigennem at sikre større geografisk spredning på kunderne, flere kompetente medarbejdere og et stabilt forretningsgrundlag.

Der skal til stadighed arbejdes på at skabe synergier og stordriftsfordele.

Alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere skal opleve, at Blue-Tech A/S er en ansvarlig og positiv virksomhed med respekt for individet.

Årligt driftresultat

Blue-Tech A/S har haft positivt driftresultat hvert år siden etableringen i 2015.​

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook