Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

El-og industri installation​er

Blue-Tech A/S udfører installationsopgaver, som omfatter alt fra en traditionel el-installation til meget avancerede styringer, samt alle former for el-installationer i forbindelse med renovering, tilbygning og opførelse af nye bygninger.

Blue-Tech A/S skaber løsninger til alle former for byggeri, beboelse, industrianlæg eller infrastruktur. Vores team af installatører har stor erfaring og en bred liste af kompetencer til at skabe professionelle løsninger, der giver vores kunder en sikker og optimal drift, både økonomisk og klimamæssigt.

Inden for industriinstallationer er vi specialister i fejlfinding på maskin- og procesanlæg i enhver produktion, samt PLC-programmering, styring, regulering og optimering af maskin- og procesanlæg.​

Du kan læse mere om vores kompetencer inden for it-installationer, samt installationer til landbrug, marineservice og termografering.

Giv os et kald på telefon 70 900 200, eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner, når I skal have udført installationer indenfor el og ventilation. - I vil ikke blive skuffet.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook