Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

El-installation til landbrug

Blue-Tech A/S tilbyder alle former for service og el-installationer til landbrug.

Vi er klar over, at nedbrud på driften kan have store konsekvenser for det enkelte landbrug, og derfor er vi parate døgnet rundt, til at rykke ud og yde service på alle typer el-installationer.

Service på gylletank

Vores elektrikere og teknikere er specialister inden for en lang række af el-opgaver til landbrug. Oplever du eksempelvis problemer med udslip fra en gylletank, så kan vi hjælpe dig med en gyllealarm, som ikke alene overvåger om din gylletank er utæt, men som også lever op til diverse lovkrav. 

Vores elektriker kan naturligvis også rådgive dig om valg af alarm til gylletank, samt krav til installation og eftersyn.​

Service af foderanlæg

Vi kan også hjælpe dig med at sørge for at dit foderanlæg bliver serviceret og repareret, når der er behov for det, så du undgår unødigt lange stop i produktionen.

Frisk luft i stalden med staldventilation

Hvis din stald trænger til ny eller bedre staldventilation, er vi også klar til rykke ud og sørge for at der kommer frisk luft i din stald. 

Vi hjælper med installation, renovering og ombygning af:

  • ​Belysningsanlæg og belysningsstyring, såvel LED som konventionelle
  • ​Styring af ventilationsanlæg
  • Staldventilation
  • Installation af foderanlæg
  • ​Male/blandeanlæg
  • ​Vandingsanlæg med SMS-styring
  • ​Alle former for tekniske alarmer/styringer og overvågning

Vores professionelle og lokale medarbejdere har stor faglig ekspertise, fingeren på pulsen og er altid klar til at rykke ud – også med råd og vejledning.

Blue-Techs døgnvagt, kan du kontakte på telefon​ 70 900 200. Det er en sikker service, når du mangler en el-installatør, tekniker eller elektriker. Vi sikrer jer og jeres samarbejdspartnere den bedste service, uanset hvor og hvornår.​

Giv os et kald, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner - I vil ikke blive skuffet.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook