Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Virksomheder sparer tusindvis af kroner med energioptimering


​​Det er meget målbart, når virksomheder siger farvel til gamle lysstofrør og goddag til LED-belysning. Måler man lysstyrken er der en mærkbar forbedring, og kigger man på elregningen – ja, så jubler de fleste!

Blue-Techs energirådgiver er en populær mand for tiden. Han hjælper nemlig virksomheder med at spare tusindvis af kroner.

- Generelt arbejder vi meget med energioptimering - og med de stigende elpriser, så giver det virkelig god mening at omlægge til LED, siger Glenn Ludvigsen, der hver dag taler med virksomheder, der er interesseret i at høre mere om, hvad det vil betyde for deres elregning, hvis de omlægger til LED.

Virksomheder der har taget ansvar for energiomlægning

Blandt de virksomheder, som allerede har taget beslutningen om at skifte, er AOF Center Sydjylland, som har omlagt til LED belysning i hele centret.

Selve belysning er kommet op på de anbefalede 500 lux på skrivebordet, og kigger de på elregningen, så ser de samtidig på en årlig besparelse på mere end 40.000 kroner.

Også hos Ellepot i Esbjerg er der omlagt til LED i en hal med i alt 70 armaturer. Udover at medarbejderne her får ca. 20% mere lys at arbejde i, så sparer virksomheden 20.000 kroner på elregningen.

Hos transportvirksomheden K. Hansen har de taget ansvar for den grønne omstilling ved at omlægge til LED belysning i fem store haller. 650 gamle lysstofrør blev sendt på pension og erstattet med LED. Her kunne de glæde sig over, at de i hvert armaturer sænker deres elforbrug fra 2 x 58W til 2 x 25W. De opnår en samlet årlig besparelse på elregningen på 150.000 kroner.

Med til historien hører også, at virksomheden kunne genbruge de gamle armaturer- til gavn for miljøet. Samlet set kan de med den store årlige besparelse, glæde sig over, at tilbagebetalingstiden på den store investering i energiomlægning er på under et år!

Mindre udledning af CO2

​Sammen med de mere spiselige elregning, betyder brugen af LED også en mærkbar mindre udledning af CO2 i miljøet. Alene hos K. Hansen betød omlægningen en reduktion på ca 16 tons CO2.

​​

​​

De gamle lysstofrør udgår

​Har man endnu ikke udskiftet virksomhedens belysning til LED, er det måske værd at bemærke, at de gamle T8 lysstofrør udfases i 2023. Dermed vil det ikke længere være muligt at købe nye rør til sine armaturer.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook