Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Plastproduktion i et nyt lys​

​Hos plastvirksomheden Letbek A/S i Tistrup har de fået sig en win win løsning i en af de store produktionshaller.

Blue-Tech har stået for udskiftning af de gamle lyskilder i hallen med nye LED lys. Udskiftningen har betydet, at der nu er 60% mere lys i hallen. Samtidig har virksomheden halveret udgiften til strøm på det område.

Direktøren hos Letbek, Michael Bayer Thomsen, er meget tilfreds med de nye installationer:

- Vi er rigtig glade for de nye lyskilder. Selvfølgelig har det stor betydning for medarbejderne og deres arbejdsmiljø, at de arbejder under optimale lysforhold. Men derudover er vi også en virksomhed, der tænker bæredygtigt og miljørigtigt, og i den henseende er de nye lyskilder et vigtigt tiltag. En så stor besparelse på strømforbruget er noget, der boner godt ud i miljø-regnskabet.

Blue-Techs teknikere har stået for hele processen med lysrenoveringen. Til en start blev de nu tidligere lyskilder analyseret i forhold til lysstyrke, og herefter blev der projekteret og installaeret nyt lysanlæg i henhold til gældende lovgivning.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook