Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Letbek A/S fik renoveret det gamle spånsugningsanlæg

I den fremadstormende plastvirksomhed Letbek A/S har Blue-Tech gennemført en gennemgribende renovering af virksomhedens styring af spånsugningsanlægget i forbindelse med plastproduktionen.

Til en start er alt gammelt strøm på anlægget demonteret, og der er sat kabelstiger og helt nye installationer op på anlægget.

Styretavlen er flyttet indenfor og blevet tilpasset det ændrede anlæg, og alt overflødigt tavleudstyr er blevet demonteret. Derudover er der monteret tavleventilation for at sikre den optimale temperatur i tavlen. Der er ligeledes etableret betjening af anlægget ved de stationer, hvor der arbejdes.

Desuden har Blue-Tech leveret frekvensomformere og monteret disse i styretavlen, så hele anlægget nu er behovsstyret. Dette sikrer så lavt et strømforbrug som muligt. Sluttelig er alt PLC udstyr programmeret og testet, så det passer til de nye forhold.

Direktør hos Letbek A/S, Michael Bayer Thomsen, udtrykker stor tilfredshed med Blue-Tech og det udførte arbejde, og glæder sig over at virksomheden nu har forbedret den måde, hvorpå affaldet fra denne del af produktionen håndteres på.

- Det er derfor ikke sidste gang vi bruger Blue-Tech til sådanne projekter. De har både den nødvendige viden og erfaring det kræver for at køre et projekt fra start til slut, og det er som virksomhedsleder en stor tilfredsstillelse at kunne lægge sådanne projekter i kompetente hænder.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook