Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Blue-Techs lærlinge er blandt de bedste

​Lærlinge er en vigtig del af hverdagen hos Blue-Tech, og det viser sig, at de nye unge elektrikere præsterer i den gode ende af skalaen - de ligger nemlig blandt de 10% bedste i deres årgange.

- Vi værdsætter vores lærlinge og ser dem, som vigtige medarbejdere i vores virksomhed. Samtidig ønsker vi også, at de skal lære så meget som muligt. Derfor viser vi dem tillid og giver dem ansvar, siger direktør Carsten Christensen.

Blue-Tech har i øjeblikket fem lærlinge under uddannelse, og de udmærker sig alle med flotte karakterer i deres uddannelsesforløb. Men faktisk ligger de i tråd med alle Blue-Techs tidligere lærlinge, som også har vist flotte resultater. Og måske skyldes deres præstationer, at hverdagen hos Blue-Tech giver dem gode betingelser.

- Vi har et højt fagligt niveau blandt vores teknikere, og vi gør generelt meget ud af intern vidensdeling. Jeg tror på, at det smitter positivt af på vores lærlinge. Når vi nu kan se, at alle lærlinge samlet set over de seneste seks år har ligget blandt de bedste i deres årgange, tror vi på, at det læringsmiljø, vi tilbyder dem hos Blue-Tech, er det helt rigtige.

Regionmesterskab og DM smittede positivt af

I 2019 kunne den nu færdiguddannede tekniker Kristian Køpke Sørensen bryste sig med titlen Regionsmester i Region Syddanmark for elektrikerlærlinge. Det betød, at han i januar 2020 kunne deltage ved DM i Skills i Bella Centret i København.

​Læs også:
​Kristian er regionsmester for elektrikerlærlinge
Elektrikerlærling fra Bramming er klar til DM-finalen
Kristian fra Bramming er klar til DM-finalen

- Kristians titel som regionsmester og efterfølgende deltagelse ved DM betød en hel masse for vores virksomhed. Vi fik en masse positive tilkendegivelser og anerkendelse fra folk lokalt og fra branchen internt. Der blev helt sikkert lagt mærke til os. Det kræver både drive og engagement at deltage og præstere så godt, som Kristian gjorde dengang, men vi står altid klar til at bakke vores lærlinge op, hvis de har evnerne og modet til at deltage i disse fag-konkurrencer, slutter Carsten.

Kristian er i øvrigt stadig ansat som tekniker hos Blue-Tech i dag.

Der er siden 2014 allerede udlært otte lærlinge hos Blue-Tech, udover de fem, der er under uddannelse lige nu. De fem fordeler sig på tre afdelinger – nemlig Simon og Peter i Bramming, Daniel og Sven i Risskov og Alexander i Toftlund.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook