Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

FOF-Vest sparer nu 40% på belysningsstrøm​

Belysningen i lokalerne er renoveret og forsynet med behovsstyring​

​For FOF-Vest i Esbjerg har vi netop afsluttet en renovering af belysningsanlægget.

I forbindelse med en ændring af nogle lokalernes anvendelse, har vi projekteret og installeret et nyt belysningsanlæg. Det består af LED armaturer, som kan dæmpes op og ned i lysniveau, og FOF-Vest har nu belysning, som kan behovsstyres, alt efter lokalernes anvendelse.

Derudover opnår FOF-Vest en strømbesparelse på ca. 40%, og mulighed for at få ca. 30% mere lys i disse lokaler.

Efter afslutning på projektet udtaler leder af FOF-Vest, Gitte Flycht, stor tilfredshed med løsningen, som hun er sikker på vil blive godt modtaget af lokalernes brugere.

Intelligent styring af energiforbrug er ét af 14 initiativer, som fremgår af en rapport udarbejdet som en del af regeringens klimapartnerskab for bygge- og anlægssektoren i perioden december 2019 – marts 2020. Initiativerne kan bidrage til at reducere CO2-udledningen fra effektivisering og optimering af bygningsdrift.


​I rapporten fremgår det at,

​... intelligente styringer bliver mere relevante for bygninger i fremtidens energisystem, idet styringer anvendes til at bidrage med fleksibelt energiforbrug. En anden effekt af de intelligente styringer er, at de bidrager til identificering af hvor der er energisparepotentialer, og hvor der er behov for renovering eller udskiftning af tekniske installationer. ​​

Læs hele rapporten her

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook