Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fremtidssikret løsning hos nyt domicil ved Priebe Hold i Fredericia​

​Da Priebe Hold skulle bygge deres nye domiciler ved Fredericia, valgte de fra starten Blue-Tech som totalleverandør på de mange tekniske installationer.

Blue-Tech har således varetaget elinstallation, LED belysning, lysstyring, indeklima, data, sikkerhed, ladestandere og solceller på de nye bygninger. Dertil ligeledes forestået både myndighedsbehandling og projektering i hele sagen.

Indehaver Bo og Charlotte Priebe Hold er begge meget tilfredse med den måde, hvorpå Blue-Tech har taklet hele byggesagen og udtaler.

- Vi er rigtig glade for de nye installationer, som selvfølgelig har stor betydning for både os og vore medarbejderne samt deres arbejdsmiljø. At vi alle arbejder under optimale forhold, skaber daglig en stor glæde, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Miljø og bæredygtighed i fokus

I virksomheden tænkes der generelt både bæredygtigt og miljørigtigt, og i den henseende er de nye installationer, som på alle måder miljørigtige.

- Vores installationer og strømforbrug er med til at sende et klart signal til vore kunder og samarbejdspartnere. Vi en stor besparelse på strømforbruget med disse løsninger, og det ser godt ud i miljøregnskabet.

Blue-Techs ledere og teknikere får også ros med på vejen fra Priebe Hold.

- Blue-Tech har på alle måder taklet byggesagen både professionelt og til tiden. Derudover har der igennem hele forløbet været en god og konstruktiv dialog.

Hos Blue-Tech takker vi for opgaven - og glæder os naturligvis også over det gode samarbejde og resultat. Det bekræfter os i, at vi er stærke på de store totalløsninger hos vores erhvervskunder, siger direktør Carsten Christensen.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook