Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lyset tænder kun, når der er behov for det​

​I Aktivitetshuset i Toftlund er de rigtigt glade. De har for nyligt fået udskiftet deres gamle lysarmaturer med ny LED belysning i alle rum.

I størstedelen af rummene sparer de nye LED armaturer 30- 50% af forbruget i forhold til den tidligere belysning. Belysningen er også dagslysstyret, hvilket vil sige, at lyset reguleres op i sektioner i rummene efter behov, så der er konstant lysstyrke - uafhængigt af lysindfaldet udefra - når der er behov for det. Det resulterer i yderligere besparelse på elregningen udover de 30-50%.

Både arkitekten bag Aktivitetshuset og Tønder Kommune har givet den nye enkle LED belysning fine ord med på vejen.


- Som effekt af god dialog og faglig sparring, har vi i Tønder Kommune, sammen med Blue-Tech A/S, formået en god besparelse ved udskiftning af belysningsanlæg til LED med dagslysstyring, på ca. 80% i belysningsprojekt på aktivitetshus i Toftlund. Med en beregnet besparelse pr. år på 6.900 kWh, eftervist med en faktisk besparelse, på ca. 7.200 kWh, vurderes projektet som værende yderst tilfredsstillende. Blue-Tech A/S har leveret god service og godt arbejde, gennem hele processen, siger Aron Jørgensen, energiteknolog hos Tønder Kommune.​

Intelligent styring af energiforbrug er ét af 14 initiativer, som fremgår af en rapport udarbejdet som en del af regeringens klimapartnerskab for bygge- og anlægssektoren i perioden december 2019 – marts 2020. Initiativerne kan bidrage til at reducere CO2-udledningen fra effektivisering og optimering af bygningsdrift.


​I rapporten fremgår det at, 

​... intelligente styringer bliver mere relevante for bygninger i fremtidens energisystem, idet styringer anvendes til at bidrage med fleksibelt energiforbrug. En anden effekt af de intelligente styringer er, at de bidrager til identificering af hvor der er energisparepotentialer, og hvor der er behov for renovering eller udskiftning af tekniske installationer. ​​

Læs hele rapporten her

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook