Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ny ventilation sikrer køernes velbefindende​

Landmand Jacob Petersen med sit kvæglandbrug i Hinnerup ved Rødekro har for nyligt investeret i omegnen af en halv million kroner i ny ventilation i sine stalde. Blue-Tech har vi foretaget installationen af de nye investeringer.

Arbejdet har bestået af installation til og tilslutning af otte store briser-ventilatorer fra Rotor A/S. Anlægget har en effektiv ydelse på op til 762.000 m3 luftflytning på et areal op til 1500 m2. Diameteren på vingerne er hele 7,4 meter.

Den nye investering er en investering i velfærd for køerne, men samtidig også en optimering af driften.

- Det er for at øge velfærden blandt køerne og for at undgå at de får varmestress. En ko har det bedst i op til ca. 20 grader. Hvis det er varmere, falder køernes foderoptagelse og velbefindende, siger Jacob Petersen.

Jacob har brugt Blue Tech som el-installatør på sin bedrift i nogle år - og direkte adspurgt om årsagen, er svaret:

- De kommer altid, og til aftalt tid, når jeg ringer - også hvis der er behov for hurtig service! Og det, de laver, er fagligt af høj kvalitet.​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook