Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt showroom med DALI styring​

Hos Bramming Plast Industri har vi lavet et spændende projekt, hvor vi har udført samtlige stærk- og svagstrømsinstallationer samt indeklima i virksomhedens nye showroom.

Der har fra projektets start været særligt fokus på en lækker belysning og have mulighed for styring via IPad. Til opgaven valgte vi derfor et frithængende skinnesystem fra producenten LIK. Derudover valgte vi, at samtlige armaturer, spots og pendler skulle kunne styres individuelt med DALI styring.

Vi lavede en tegning over rummet med seks forskellige zoner, som kunden ønskede at kunne styres individuelt. Tegningen uploadede vi til en vægophængt IPad, og foretog DALI programmering af de ca. 80 enheder i de seks zoner.

Vi har projekteret og installeret en komplet klimaanlæg for styring af lokalets indeklima. Anlæggene kan ligeledes betjenes via IPad.

Hør Blue-Techs direktør, Carsten Christensen, fortælle om projektet i videoen herunder

I ledelsen hos Bramming Plast Industri er de utroligt glade for det nye showroom.

- Blue-Tech har stået for hele den tekniske proces - lige fra projektering til færdigt projekt. Som virksomhed er det rart at kunne ligge en kompleks opgave ud til en leverandør, og så være sikker på, at projektet køres igennem på aftalt tid og til aftalt pris. Blue-Tech har på enhver måde levet op til vores forventninger.

- Vi har fået et fleksibelt rum, hvor vi udover at have kunder på besøg, også vil bruge rummet til interne møder og firmaarrangementer.

Hos Blue-Tech takker vi for tilliden og er glade for at kunne være en aktiv partner på gode kunders projekter.​​

Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Verdensmålene ​hos Blue-Tech

Hos Blue-Tech anerkender vi naturligvis alle FN's 17 verdensmål. Læs herunder, hvilke verdensmål vi arbejder med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde.

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

star star star star star

"Får mine varmeste anbefalinger"

Trods travlhed blev en elektriker allokeret til mig inden for få timer, og han lavede et nydeligt stykke arbejde på ganske kort tid. Får min varmeste anbefaling.

Ole Thomsen

star star star star star

"Virkelig tilfredsstillende arbejde"

Bestilte Blue Tech til at sætte nogle afstandsringe op, udskifte lysdæmper samt udskifte HPFI-afbryder og andre småting. Virkelig tilfredsstillende arbejde og kan varmt anbefale Blue-Tech.

Timm Lauridsen

star star star star star

"Punktlige og kvalitetsbevidste håndværkere"

Fin service, punktlige håndværkere og kvalitetsarbejde. Kan anbefales.

Jens

Blue-Tech A/S
​​på Facebook